Turn off light Favorite Comments (1) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Blood Diamond (2006)

Një ish-mercenar i kthyer në kontrabandist. Një peshkatar Mende. Në mes të luftës civile shpërthyese që kapërcen vitin 1999 Sierra Leone, këta burra bashkohen për dy misione të dëshpëruara, rikuperimin e një diamanti të rrallë rozë me vlerë të pamasë dhe shpëtimin e djalit të peshkatarit, i rekrutuar si fëmijë ushtar në forcat rebele brutale, duke shqyer një pjesë të torturave dhe vendit të gjakosur.

Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)
Blood Diamond (2006)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Getuart Bajrami

at 1:01 pm

du te shikoj filmin