Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Final Destination 5 (2011)

Gjatë udhëtimit për një trajnim pune me kolegët, Semi sheh një vizion të tmerrshëm: Ura në të cilën qëndron autobusi i tyre dhe shumë makina të tjera fillon të shembet. Pasi ky vizion mbaron, Semi kupton se çdo pjesë e vizionit po realizohet menjëherë. Ai fillon të veprojë, duke shpëtuar disa nga miqtë dhe të dashurën e tij. Megjithatë, së shpejti të mbijetuarit do të kuptojnë që nuk mund të shmangësh dot Vdekjen.

Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)
Final Destination 5 (2011)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *