0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Dampyr (2022)

Harlan Draka është një Dampyr, gjysmë njeri dhe gjysmë vampir, por ai nuk e di këtë. Së shpejti ai do të duhet të përballet me fuqitë e tij për të shkatërruar një Mjeshtër të tmerrshëm të Natës.

Duration: 109 min

Release:

IMDb: 5.3

Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)
Dampyr (2022)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *