SPANJOLL Movies
My Fault (2023) a.k.a Culpa mía

My Fault (2023) a.k.a Culpa mía

My Fault (2023) a.k.a Culpa mía
IMDb: 6.2
117 min

Noa shpërngulet me mamanë e saj në shtëpinë e njerkut dhe të djalit të tij tërheqës, Nikolasit. Por ndjenjat për Nikolasin dhe një sekret në të shkuarën e saj do…

Country: 
Nowhere (2023)

Nowhere (2023)

Nowhere (2023)
IMDb: 6.3
109 min

Shtatzënë, vetëm dhe duke lundruar në det, një grua e mbyllur në një kontejner përpiqet të mbijetojë pasi është arratisur nga një shtet totalitarian.

Country: 
When Evil Lurks (2023)

When Evil Lurks (2023)

When Evil Lurks (2023)
IMDb: 7.2
99 min

Në një fshat të largët, dy vëllezër gjejnë një njeri të infektuar nga demonët, gati për të «lindur» vetë të keqen. Ata vendosin të heqin qafe trupin, vetëm për të…