Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

In the Land of Saints and Sinners (2023)

Në një fshat të largët irlandez, Finbar detyrohet të luftojë për të shlyer një jetë me mëkate. Por çfarë është i gatshëm të paguajë ai? Në vendin e shenjtorëve dhe mëkatarëve, disa mëkate nuk mund të varrosen.

Duration: 106 min

Release:

IMDb: 6.7

In the Land of Saints and Sinners (2023)
In the Land of Saints and Sinners (2023)
In the Land of Saints and Sinners (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *