Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Kla Fun (2024) a.k.a The X-Treme Riders

Vëlla dhe motër boksierë Fani dhe Klau janë të përfshirë me një grup mafiozësh ndërkombëtar të përçarë nga tradhtia mes Xho dhe Kritit në një kampionat të Arteve Marciale të Përziera që mbahet për të mbuluar operacionin e tyre të madh të trafikut të drogës. Ata janë bërë veglat e mafias në një komplot të ndërlikuar vrasjeje.

Kla Fun (2024) a.k.a The X-Treme Riders
Kla Fun (2024) a.k.a The X-Treme Riders

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *