Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

South Park: Joining the Panderverse (2023)

Eric Cartman ka frikë se drejtuesit e kompanisë Disney fshihen në dhomën e tij për ta zëvendësuar me gra zezake nga një univers tjetër dhe kjo bëhet reale kur zbulohet se dikush ka hapur një portal magjik drejt universeve të tjerë në gjithësi dhe ka vënë në rrezik universin tonë.

South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)
South Park: Joining the Panderverse (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *