The Great War of Archimedes (2019)
Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server VOE
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Great War of Archimedes (2019)

Në vitin 1933, një oficer i ri detar dhe gjeni në matematikës bulon një komplot në lidhje me ndërtimin e anijeve luftarake japoneze për Luftën e Dytë Botërore në vazhdim.

Views: 137

Genre: ActionAKSIONHISTORILUFTE

Duration:

Yw8XZEdotiA

IMDb: 6.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *