Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob

Një diplomat korean dërgohet në Afganistan kur një grup turistësh koreano-jugor merren peng nga talebanët. Kur të gjitha masat dështojnë dhe një peng vritet, ai detyrohet të bashkohet me një agjent special për të shpëtuar të mbijetuarit.

Duration: 108 min

Release:

IMDb: 6.0

The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob
The Point Men (2023) a.k.a. Gyoseob

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *