Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Top Gun: Maverick (2022)

Pas më shumë se 30 vjetësh shërbimi si një nga aviatorët më të mirë të Marinës, Pit “Maverik” Miçëllit do t’i duhet të stërvitë pilotët më të mirë, për një detyrë të veçantë. Tashmë, Maveriku duhet të përballet me fantazmat e së kaluarës dhe frikën e tij më të thellë, në një mision që kërkon sakrificën përfundimtare prej atyre që zgjidhen të marrin pjesë në të.

Duration: 130 min

Release:

IMDb: 8.3

Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)
Top Gun: Maverick (2022)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *