Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Childe (2023)

I dëshpëruar për të gjetur para për kirurgjinë e mamasë së tij, një boksier kërkon babanë e pasur që nuk ka takuar më parë. Kur udhëton nga Filipinet në Kore, atë e ndjekin njerëz të ndryshëm dhe përballet dhe me një të vërtet të frikshme.

Duration: 118 min

Release:

IMDb: 6.9

The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)
The Childe (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *