FRANCEZ Movies
Gold Brick (2023) a.k.a Cash

Gold Brick (2023) a.k.a Cash

Gold Brick (2023) a.k.a Cash
IMDb: 6.1
95 min

I vendosur për të marrë hak dhe për të fituar më shumë para nga puna që bën, një djalosh shet në treg të zi parfume që grabit nën hundën e…

Country: 
My Sole Desire (2023) +18

My Sole Desire (2023) +18

My Sole Desire (2023) +18
IMDb: N/A
119 min

Manon është studente në Paris, në një situatë të pasigurt financiare. Një ditë, e shtyrë nga kurioziteti, ajo shtyn derën e klubit të striptizit “Dëshira ime e vetme” dhe vendos…

Country: 
Full Time (2021)

Full Time (2021)

Full Time (2021)
IMDb: 7.4
88 min

Zhyli lufton e vetme për të rritur dy fëmijët në fshat dhe për të mbajtur punën e saj në një hotel parizian. Kur më në fund arrin të lërë një…

Country: