Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Goodfellas (1990)

Filmi ka marrë shumë vlerësime nga publiku dhe kritika dhe ka fituar 6 çmime Oscar, midis të cilave atë të regjisë dhe filmit më të mirë. Nga rrëfimi i tridhjetë vjet jetë në mafie i të penduarit Henry Hill, paraqiten stile, mentalitete dhe rite të të universit mafioz italiano-amerikan nëpërmjet vrasjeve, kontrabandës, shpërndarjes së drogës, rrëmbimeve, burgosjeve, por edhe drekave, festave, grave, fëmijëve, të dashurave, dhe ish “miqve”, midis të cilëve Janes Conway (Robert De Niro) dhe gjakatari Tommy De Vito (Joe Pesci).

Duration: 145 min

Release:

IMDb: 8.7

Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)
Goodfellas (1990)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *