Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Gran Turismo (2023)

Bazuar në historinë e vërtetë të pabesueshme, frymëzuese të një ekipi të pafuqishëm – një lojtar i thjeshtë, i klasës punëtore, një ish-pilot i dështuar i makinave garash dhe një drejtuesi idealist i motorsportit – të cilët i rrezikojnë të gjitha për të fituar sportin më elitar në botë.

Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)
Gran Turismo (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *