Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Haunted Mansion (2023)

Shumë shpejt pas shpërnguljes në një shtëpi të re, një grua dhe djali i saj zbulojnë se shtëpia është pushtuar nga fantazmat. Ata kërkojnë një ekip të larmishëm të ashtuquajturish ekspertë shpirtërorë, për të ndihmuar në çlirimin e shtëpisë së tyre nga krijesat e mbinatyrshme.

Duration: 123 min

Release:

IMDb: 6.1

Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *