Turn off light Favorite Comments (1) Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Napoleon (2023)

Një epikë që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit francez Napoleon Bonaparte dhe udhëtimin e tij të pamëshirshëm drejt pushtetit përmes prizmit të marrëdhënies së tij me gruan e tij, Josephine.

Duration: 158 min

Release:

IMDb: N/A

Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)
Napoleon (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

ttt

at 8:13 pm

haol