Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Exorcist: Believer (2023)

Kur dy vajza zhduken në pyll dhe kthehen tre ditë më vonë pa kujtuar se çfarë u ndodhi atyre, babai i një prej vajzave kërkon Kris MacNeil, e cila ka ndryshuar përgjithmonë nga ajo që i ndodhi vajzës së saj pesëdhjetë vjet më parë.

Duration: 111 min

Release:

IMDb: 4.9

The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)
The Exorcist: Believer (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *