Music Movies
8 Mile (2002)

8 Mile (2002)

8 Mile (2002)
IMDb: 7.2
110 min

Një reper i ri, duke luftuar në çdo aspekt të jetës së tij, dëshiron të jap nga vetja aq sa mundet, sepse kjo është mundësia e tij e fundit. Por,…

Genre: Drama, DRAME, Music, MUZIKE
Hustle & Flow (2005)

Hustle & Flow (2005)

Hustle & Flow (2005)
IMDb: 7.3
116 min

Me ndihmën e miqve të tij, një tutor nga Memfis përpiqet të bëhet një repist suksesshëm. Dhe kur dëgjon se superylli i hip-hop Skini Blek do të vijë në qytet,…

Country: 
Genre: Crime, Drama, DRAME, KRIM, Music
Flora and Son (2023)

Flora and Son (2023)

Flora and Son (2023)
IMDb: 7.1
97 min

Flet për Florën, një nënë beqare që është në luftë me djalin e saj, Maksin. Duke u përpjekur të gjejë një hobi për Maksin, ajo merr një kitarë nga një…

I Used to Be Famous (2022)

I Used to Be Famous (2022)

I Used to Be Famous (2022)
IMDb: 6.6
104 min

Flet për Vinsin, një ish-yll i dëshpëruar i muzikës pop, i cili ëndërron të rikthehet. Një bashkëpunim i çuditshëm me bateristin e ri autik, Stivin, krijon një miqësi të papritur…

Country: 
Trolls Band Together (2023)

Trolls Band Together (2023)

Trolls Band Together (2023)
IMDb: 6.0
91 min

Lulëkuqja zbulon se Dega dikur ishte pjesë e grupit të djemve ‘BroZone’ me vëllezërit e tij, Floyd, John Dory, Spruce dhe Clay. Kur Floyd rrëmbehet, Dega dhe Lulëkuqja nisin një…

Country: 
A Beautiful Life

A Beautiful Life

A Beautiful Life
IMDb: 6.4
98 min

Elioti, një peshkatar i ri me një zë të jashtëzakonshëm, merr mundësinë e jetës kur menaxherja muzikore, Suzana e zbulon atë në një festë.

Country: 
Genre: Music