Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Hustle & Flow (2005)

Me ndihmën e miqve të tij, një tutor nga Memfis përpiqet të bëhet një repist suksesshëm. Dhe kur dëgjon se superylli i hip-hop Skini Blek do të vijë në qytet, ai përpiqet që të tëheqë vemendjen e tij.

Duration: 116 min

Release:

IMDb: 7.3

Hustle & Flow (2005)
Hustle & Flow (2005)
Hustle & Flow (2005)
Hustle & Flow (2005)
Hustle & Flow (2005)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *