Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Flora and Son (2023)

Flet për Florën, një nënë beqare që është në luftë me djalin e saj, Maksin. Duke u përpjekur të gjejë një hobi për Maksin, ajo merr një kitarë nga një kosh dhe zbulon se mbeturinat e një personi mund të jenë shpëtimi i një familjeje.

Duration: 97 min

Release:

IMDb: 7.1

Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)
Flora and Son (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *