Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

One True Loves (2023)

Katër vite pas zhdukjes së bashkëshortit të saj dhe në prag të një martese të dytë, Ema merr një telefonatë nga bashkëshorti i zhdukur i cili nuk kishte vdekur dhe po kthehej në shtëpi, duke krijuar kështu një situatë të ndërlikuar për të tre personazhet kryesorë të kësaj drame dashurie.

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 5.4

One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)
One True Loves (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *