Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Saw X (2023)

Duke shpresuar për një kurë të mrekullueshme, Xhon Kramer udhëton në Meksikë për një procedurë mjekësore të rrezikshme dhe eksperimentale, vetëm për të zbuluar se i gjithë operacioni është një mashtrim. I armatosur me një qëllim të ri, vrasësi serial famëkeq përdor kurthe të çmendura dhe të zgjuara për t’i kthyer monedhën mashtruesve.

Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)
Saw X (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *