Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

American Gangster (2007)

AMERIKAN GANGSTER bazohet në një histori të vërtetë të viteve 70-të. Frenk Lukas është zezaku i parë që organizon një trafikim droge aq të përkryer sa që do ta kishin zili dhe familjet e mëdha të mafies në Nju Jork. Denzel Uashington në rolin e Frenk Lukas dhe Rasëll Krou në rolin e një agjenti të policisë që nuk do t’i ndahet Frenkut deri në fund. Një nga filmat më të mirë të vitit.

American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)
American Gangster (2007)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *