Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Priscilla (2023)

Adoleshentja Priscilla Beaulieu takon Elvis Presley-n në një festë, njeriu i cili tashmë është një superyll rock-and-roll-i bëhet dikush krejtësisht i papritur në momente private: një tërheqje emocionuese, një aleat në vetmi, një mik i ngushtë i pambrojtur. Nëpërmjet syve të Priscilës, Sofia Coppola tregon anën e padukshme të një miti të madh amerikan Elvis, në miqësinë e gjatë dhe martesën e trazuar me Priscilën, nga një bazë e ushtrisë gjermane deri në vilën e tij të botës së ëndrrave në Graceland, në këtë portret thellësisht të ndjerë dhe jashtëzakonisht të detajuar të dashurisë, fantazisë dhe famës.

Duration: 113 min

Release:

IMDb: 6.8

Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)
Priscilla (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *