Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Da grandi (2023)

Marko, Tato, Serena dhe Leo janë katër miq të ngushtë e te pandashëm, të gatshëm ta mbrojnë njëri-tjetrin nga shokët e klasës që i ngacmojnë. Secili prej tyre ndihet i lënë pas dore në familje. Në festën e ditëlindjes së Markos, të katër shokët shprehin një dëshirë që do t’iu ndryshojë tërësisht jetët.

Da grandi (2023)
Da grandi (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *