Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Dumb Money (2023)

Dumb Money është bazuar në historinë e vërtetë e të çmendur të njerëzve të zakonshëm që ndryshuan skenarin e Wall Street-it dhe u pasuruan, duke e bërë GameStop-in (dyqanin e videolojërave nëpër qendra tregtare) kompaninë më të madhe në botë.

Duration: 105 min

Release:

IMDb: 7.0

Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)
Dumb Money (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *