Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Fog in August (2016) a.k.a Nebel im August

Në Gjermaninë naziste të vitit 1944, një djalë i quajtur Ernst Losa transferohet në një institucion mendor, ku ai punon nën mbikëqyrjen e doktor Veithausen. Ernst, i identifikuar fillimisht si një ngatërrestar, qëndron në rolin e tij dhe shpesh rebelohet në mënyra të vogla. Ai nuk planifikon të qëndrojë gjatë në institucion, por pret të merret në shtëpi (dhe përfundimisht në Amerikë) nga babai i tij, Kristian Losa, por i mohohet kjo bazuar në faktin se babai i tij nuk ka një adresë të përhershme pasi lirimit nga një kamp përqëndrimi.

Fog in August (2016) a.k.a Nebel im August

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *