Turn off light Favorite Comments (0) Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Marsh King’s Daughter (2023)

Dy vjet para se të lindte Helena, Marsh King rrëmbeu nënën e saj dhe ajo e kaloi fëmijërinë e saj në robëri. Tani, e bindur se ai do të përpiqet të marrë vajzën e saj, Helena vendos të manovrojë burrin që i mësoi gjithçka që di, për të mbijetuar në një vend të shkretë.

Duration: 108 min

Release:

IMDb: N/A

The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)
The Marsh King’s Daughter (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *