Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

The Last Rifleman (2023)

Një veteran i Luftës së Dytë Botërore ikën nga azili në Irlandën e Veriut dhe nis një udhëtim të mundimshëm por frymëzues në Francë për të marrë pjesë në 75 vjetorin e zbarkimit të D-Day, duke gjetur guximin për t’u përballur me fantazmat e tij të së kaluarës.

The Last Rifleman (2023)
The Last Rifleman (2023)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *