Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Lulekuqet mbi Mure (1976)

Filmi zhvillohet në një jetimore në Tiranë, Shqipëri në fillim të Luftës së Dytë Botërore gjatë pushtimit nga fashistët italianë dhe tregon historinë e jetës së ashpër të jetimëve që jetojnë në shtypje totale,manipulim dhe kryengritje kundër sistemit të korruptuar shkollor.

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 8.9

Lulekuqet mbi Mure (1976)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *