Turn off light Favorite Comments (0) Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HDDownload in HD

Gone Girl

Në pesëvjetorin e martesës, Nick Dunne denoncon zhdukjen e gruas së tij. Por pas një hetimi dhe këmbënguljes së vazhdueshme të medias, ai e sheh veten në mes të dyshimeve. A e vrau Nick gruan e tij apo është vetëm një i pafajshëm?

Duration: 149 min

Release:

IMDb: 8.1

Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *